fbpx

info@custommadeverhuur.nl

+31 (0)6 12 16 08 47

/custommadeverhuur

/custommadeverhuur

VERHUUR VOORWAARDEN

Versie November 2023

Custom Made Verhuur
Fruiteniersstraat 6
3334 KA Zwijndrecht
Industrieterrein de Geer

info@custommadeverhuur.nl
Whatsapp +31 (0)6 12 16 08 47
Liever telefonisch contact? Stuur ons een mail en wij bellen je terug!

KVK nr. 24187514
BTW nr. NL009857540B01

Contactgegevens voor onderweg
Pechhulp Nederland
Subaru Mobiliteits Service
+31 (0)20 851 22 29

Hulp bij ongevallen in Nederland en pech/ongevallen in het buitenland
+31 (0)26 400 23 90

Hulp bij diefstal
VbV +31 (0)55 741 00 01

Boeking
Op de site kun je een beschikbare verhuurperiode, auto naar keuze en de gewenste extra opties aangeven. Van april t/m oktober worden onze Custom Made 4×4 Subaru Foresters geleverd met het Outdoor pakket (daktent) en van december t/m maart met het Snow pakket (dakkoffer), in november krijgen onze auto’s een uitgebreide servicebeurt en worden deze omgebouwd naar het Wintersport seizoen. Mocht de gekozen auto omwille van onvoorziene omstandigheden onbeschikbaar zijn, zijn wij gerechtigd om een evenwaardige wagen ter beschikking te stellen. Wij hanteren geen maximaal aantal dagen voor vertrek, dus is er een auto bijvoorbeeld morgen beschikbaar? Dan kun je instappen en gaan!

Overeenkomst
Bij het plaatsen van een reservering wordt er een overeenkomst gestart tussen jou en Custom Made Verhuur, je erkent hiermee de verhuur voorwaarden te kennen en deze te aanvaarden. In de overeenkomst die je ontvangt staan de persoonlijke gegevens, de huurder en bestuurders, extra opties, totale kosten, de verhuurperiode; aankomst & vertrekdatum en een handtekening van de huurder.

Prijzen
Alle prijzen genoemd op de website zijn in euro’s en inclusief BTW. Tijdens het reserveringsproces krijg je een duidelijk overzicht van alle kosten, de te betalen aanbetaling van 50% en de borgsom van € 500,-. De aanbetaling wordt direct betaald via Ideal, de restsom & borgsom dienen minimaal 14 dagen voor vertrek overgemaakt te worden op onze rekening. Start jouw vertrek binnen deze 14 dagen, dan verzoeken wij om het volledige bedrag in één keer over te maken.

Borgsom
De borgsom bedraagt € 500,-, deze dient 14 dagen voor vertrek te zijn overgemaakt op onze rekening, start jouw vertrek binnen deze 14 dagen dan wordt dit samen bij de volledige verhuurkosten verrekend in één keer, de borgsom wordt bij terugkomst uiterlijk binnen 14 dagen weer teruggestort op je rekening, eventuele schade of verloren materialen worden verrekend met de borgsom, de huurder wordt hierover geïnformeerd.

Annulering / Omboeken
Gratis annuleren of omboeken kan tot 3 weken voor vertrek. Bij annuleren of omboeken binnen 3 weken voor vertrek heb je geen recht op terugbetaling van de aanbetaling en vervalt de eerder overeengekomen huurovereenkomst.

Gebruik van de auto
Je ontvangt één van onze 4×4 Offroad Subaru Foresters (automaat of handgeschakeld) met Thule daktent of dakkoffer incl. een volle tank, alle bijbehorende accessoires en eventuele extra opties zoals deze terug te vinden zijn onder ‘uitrusting’. Bij de auto zitten alle benodigde documenten en 2 sleutels. Bij vertrek ligt er in de auto een map met alle informatie die nodig en/of handig is onderweg incl. een inventarislijst.

Alle personen die de auto gaan besturen tijdens de verhuurperiode dienen 23 jaar of ouder te zijn én minimaal 5 jaar in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs B te zijn. Van iedere bestuurder dienen wij een geldig rijbewijs kopie te ontvangen. Het is niet toegestaan het voertuig ter beschikking te stellen aan een persoon die niet als bestuurder is vermeld op de huurovereenkomst.

Onze auto’s dienen met respect te worden behandeld, dit houdt in dat de bestuurder met zorg omgaat met de auto en in elk land zich aan de regels moet houden bij het on- en offroad rijden. Mochten er kosten van reparatie zijn aan de motor en mechanische delen als gevolg van verkeerd gebruik of verwaarlozing van de ontstane defecten onderweg, dan worden deze volledig op de huurder verhaald. Mochten er boetes worden gereden die wij ontvangen zullen deze voor de terugbetaling van de borgsom worden verrekend, buiten deze periode zal de huurder een factuur ter hoogte van deze kosten ontvangen.

Het is niet toegestaan de auto te besturen onder invloed van alcohol, drugs of een mobiele (smart)telefoon niet handsfree in de auto te gebruiken. Indien blijkt dat de bestuurder op enig moment gehandeld heeft in strijd met het in de vorige zin bepaalde, is de bestuurder juridisch en financieel verantwoordelijk voor alle schade aan het voertuig, derden en mogelijke gevolgschade.

Het is niet toegestaan te roken in de auto of huisdieren mee te nemen.

De auto mag i.v.m. de daktent of dakkoffer niet door de wasstraat worden gereden, tijdens de verhuurperiode kan de auto, mocht dit nodig zijn, schoongemaakt worden in een wasbox of met de hand. 

De bestuurder dient een maximale snelheid van 130 km/u aan te houden, dit geldt voor de daktent én dakkoffer. Ook dient onderweg rekening gehouden te worden met de maximale hoogte en breedte van de auto incl. daktent of dakkoffer, zoals terug te vinden is bij ‘praktische informatie’. Er mag absoluut niet worden gereden met een daktent of dakkoffer die niet volledig gesloten is. Ook zal de daktent of dakkoffer meer wind vangen vanwege het formaat, de bestuurder dient hier rekening mee te houden en eventueel bij een teveel wind de plannen te wijzigen. Mocht hiervan worden afgeweken en ontstaat hierdoor schade aan de daktent of dakkoffer, dan worden deze kosten op de huurder verhaald.

Bij de huurprijs zijn tolheffingen, toeristenbelasting, verbruik van extra brandstof, olie of gas niet inbegrepen. De bestuurder dient voor het voertuig geschikte brandstof te tanken. Wij verzorgen een vignet voor Oostenrijk in het Wintersportseizoen en een milieusticker voor Duitsland, mocht je naar bestemmingen reizen buiten Duitsland of Oostenrijk waarvoor een vignet of milieusticker noodzakelijk is, dan dien je hier zelf zorg voor te dragen.

Gebruik van de daktent/dakkoffer
Je ontvangt op de auto een daktent of dakkoffer, zoals aangegeven in de reservering incl. accessoires en eventuele extra opties, deze zijn terug te vinden onder ‘uitrusting’. Beddengoed & kussens zijn niet inbegrepen.

Evenals de auto’s dienen de daktenten/dakkoffers met respect te worden behandeld, dit houdt in dat je de instructies en de gebruikershandleiding opvolgt die worden geleverd bij de daktent. Bij het uitvouwen of invouwen van de daktent hoeft er niets geforceerd te worden. 

Lekker slapen doe je in een bed wat waterpas staat, dit geldt ook voor slapen in de daktent, je dient de auto altijd zo vlak mogelijk te parkeren. Indien je niet op een vlakke locatie overnacht, probeer dan de auto te levelen door middel van bijvoorbeeld een steen of stuk hout te plaatsen onder één of meerdere wielen om de auto alsnog vlak te zetten. Indien de tent wordt opgezet en belast in een ongelijke hoek, kan dit schade opleveren.

Het maximale gewicht voor de ladder is 136 kg, het maximale gewicht in de daktent is 300 kg en het maximale gewicht in de dakkoffer is 75 kg. De daktent is geschikt voor maximaal 60 en -30 graden celcius.

Het is niet toegestaan te roken, open vuur te maken, deo/haarspray of andere sprays te gebruiken in of dichtbij de tent. Ook is het niet toegestaan huisdieren mee te nemen in de daktent.

Het wordt aangeraden de daktent regelmatig te laten luchten door deze goed open te zetten om condensatie in de tent te voorkomen, hierdoor blijft de tent mooi droog en fijn om in te slapen.

Is het nodig tijdens de verhuurperiode de daktent of dakkoffer te reinigingen? Dit dient enkel met water, zonder zeep of detergent, worden gedaan zodat het materiaal niet beschadigd.

Pech of schade
Mocht er tijdens de verhuurperiode een pechsituatie ontstaan dan kan de bestuurder contact opnemen met de Subaru Mobiliteits Service op +31 (0)20 851 2229. De Subaru Mobiliteits Service is geldig in Nederland en in de meeste andere Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de pechhulp worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan herstellen, worden voertuig en inzittenden naar de dichtstbijzijnde Subaru dealer of specialist gebracht. En indien de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd, is er de keuze om vervangend vervoer in te zetten. Mocht er een vervangende auto komen, dan kan de daktent of dakkoffer niet worden overgezet op deze auto en zullen de vakantie plannen moeten worden aangepast en worden 50% van de kosten van de dagen waarbij onze auto niet kan worden gebruikt teruggestort op de rekening van de huurder.

De huurder dient ons bij elke fout, schade, diefstal of gebrek van materiaal binnen 24 uur op de hoogte te brengen via Whatsapp of mail incl. eventuele foto’s, zodat er materiaal klaar kan liggen bij terugkomst om de auto incl. daktent of dakkoffer weer helemaal gereed te maken voor de volgende boeking.

Wat te doen bij schade? Blijf kalm en wees netjes, vul samen met de betrokkenen een schade formulier in, vergeet niet de achterkant in te vullen, voor zover mogelijk. Maak duidelijke foto’s van de situatie en de schade aan beide auto’s indien van toepassing. Indien de auto rijdbaar en veilig is, is in overleg met ons de reis gewoon voort te zetten. Wanneer dit niet het geval is, is er de keuze om vervangend vervoer in te zetten. Mocht er een vervangende auto komen, dan kan de daktent of dakkoffer niet worden overgezet op deze auto en zullen de vakantie plannen moeten worden aangepast en worden 50% van de kosten van de dagen waarbij onze auto niet kan worden gebruikt teruggestort op de rekening van de huurder.

Terugkomst
Bij het inleveren van de auto incl. daktent of dakkoffer dien je alles in dezelfde staat als bij vertrek, met volle tank, te worden opgeleverd binnen de afgesproken tijd zoals op de overeenkomst is kortgesloten. Als de auto niet binnen de gestelde tijd wordt ingeleverd zullen er extra kosten á € 250,- per dag in rekening worden gebracht, want hierdoor kan een volgende boeking niet op tijd aan hun avontuur beginnen. De auto eerder inleveren dan op de overeenkomst staat heeft geen effect op het totaalbedrag.

Schoonmaak
Wij rekenen bij elke boeking € 25,- schoonmaakkosten. Je dient de auto incl. daktent of dakkoffer en al het geleverde materiaal weer netjes en opgeruimd in te leveren. De daktent & auto worden bij ons helemaal gereinigd incl. ozon behandeling en de materialen worden schoon gemaakt of waar nodig vervangen. Zodat de volgende boeking een frisse start heeft!

Custom Made Verhuur is onderdeel van Subaru Kleinwier Zwijndrecht

Scroll naar boven