fbpx

info@custommadeverhuur.nl

+31 (0)6 12 16 08 47

+31 (0)6 12 16 08 47

/custommadeverhuur

/custommadeverhuur

Outdoor ready

Onze 4×4 Custom Made Foresters zijn ready to go en van alle gemakken voorzien, want je ontvangt deze van april t/m oktober met het outdoor pakket en van december t/m maart met het snow pakket! Je hoeft niet op zoek naar een daktent, dakkoffer, dakdragers of een plaats om deze weer op te slaan, bij ons krijg je een compleet pakket. Voel zowel buiten als binnen de natuur om je heen en ontdek zelf naar welke bijzondere plek of bestemming deze Subaru je kan brengen.

OUTDOOR PAKKET

Onze auto’s met het outdoor pakket worden standaard geleverd met een Thule daktent voor 2-3 personen incl. accessoires. Dit pakket is uit te breiden met extra opties.

Outdoor PAKKET uitrusting

extra opties

Om alles bij je te hebben wat je nodig hebt op jouw favoriete bestemming is er de mogelijkheid het outdoor pakket uit te breiden met een luifel (€ 7,50 per dag), Thule fietsendrager – 3 fietsen (€ 7,50 per dag) en koelbox 39L (€ 7,50 per dag) of bespaar en kies voor onze combi deal (€ 20,- per dag).

SNOW PAKKET

Onze auto’s met het snow pakket worden standaard geleverd met een dakkoffer van 500L (ruimte voor 5-7 paren ski’s tot 195cm en/of 3-5 snowboards).

SNOW Pakket uitrusting

Heb je overal aan gedacht?

Onze pakketten zijn compleet met vignet en milieusticker, maar wat zijn de regels voor wild kamperen of wintersport? Wat zijn de formaten van de auto voor een boot overtocht of parkeergarage? Wij hebben deze informatie voor je verzameld, zodat je niets vergeet voor vertrek.

Scroll naar boven