fbpx

info@custommadeverhuur.nl

+31 (0)6 12 16 08 47

/custommadeverhuur

/custommadeverhuur

Over ons

Custom Made Verhuur is onderdeel van Subaru Kleinwier Zwijndrecht, wij zijn al ruim 30 jaar een begrip in Subaru beleving. In de regio Rotterdam, Drechtsteden en de Hoeksche Waard, maar ook ver daarbuiten weten onze klanten de betrokkenheid en passie voor ons merk Subaru te waarderen.

Wij begrijpen dan ook als geen ander wat jij zoekt in ons merk; veiligheid en betrouwbaarheid, All Wheel Drive en Avontuur. 

Custom Made by Kleinwier

Ruim 7 jaar geleden zijn wij met onze Custom Made Projecten gestart. In opdracht van onze mede Subaru liefhebbers passen wij hun Subaru naar wens aan met o.a. onze in Nederland gefabriceerde 2 inch liftkits. All terrain banden, extra verlichting en de nodige bescherming op, aan en onder de auto hebben al snel de voorkeur.

Benieuwd naar onze projecten? Of jouw Subaru Custom Made laten aanpassen door Kleinwier? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Enthousiast

De mooie projecten die wij hebben mogen maken en de enthousiaste reacties hierop, hebben ons doen beslissen dat wij iedereen de mogelijkheid willen bieden om zelf eens met zo’n aangepaste Subaru op roadtrip te gaan. Met zijn zeer complete uitrusting en makkelijk op te zetten daktent, is dit zelfs voor de niet ervaren kampeerder een laagdrempelige manier om het echte buitenleven en de natuur eens op een andere manier te ontdekken.

kwf-logo-wit-rgb

Geniet van elke dag!

Wacht niet tot later … Maak NU nieuwe herinneringen, ga op pad, geniet en maak van elke dag jouw nieuwe avontuur, want morgen is niet beloofd. Wij zijn zakenvriend van KWF Kankerbestrijding en steunen hiermee belangrijk wetenschappelijk kankeronderzoek.

Scroll naar boven