fbpx

info@custommadeverhuur.nl

+31 (0)6 12 16 08 47

/custommadeverhuur

/custommadeverhuur

Ready to go!

nog 14 dagen!

Dit betekend dat de start van jouw avontuur steeds dichterbij komt! De voorpret kan al beginnen … de reis uitstippelen, informatie verzamelen over het land en/of de landen die je gaat zien. Een week voor vertrek ontvang je van ons nog de instructies en handleidingen, zodat je zonder zorgen kunt vertrekken!

Wij hebben het volgende nog van jou nodig ...

Zodat je bij jouw vertrek direct op pad kan hebben wij nog van iedere bestuurder die de auto gaat gebruiken tijdens de vakantieperiode een kopie rijbewijs nodig, dit mag zonder BSN.

Genieten in de natuur

Met onze compleet uitgeruste Custom Made 4×4 Subaru Forester incl. daktent kom je dichterbij de natuur door zijn panoramische uitzicht. Op deze manier op pad gaan is een unieke ervaring. Binnen 3 min. is de tent opgezet en zo kun je van elke minuut genieten als je op jouw bestemming bent.

Video afspelen

Klaar in 3 minuten

De Thule Approach daktent is gemaakt voor gebruiksgemak. Zodra je op jouw bestemming aankomt, is de daktent snel opgezet – van geparkeerd tot in gebruik genomen in minder dan 3 minuten. 

Video afspelen

Extra: luifel

De Thule Approach Awning helpt de zorgen van onvoorspelbare regenstormen weg te nemen en zorgt voor de nodige schaduw op warme dagen. Het breidt ook uw kampeerplaats uit om meer sociale ruimte te creëren.

Video afspelen

EXTRA: Fietsendrager

Deze Thule fietsendrager voor 3 fietsen kun je extra bijhuren. Je houd toegang tot de kofferbak met fietsen op de drager dankzij de handbediende kantelfunctie.

Toch nog vragen? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven