fbpx

info@custommadeverhuur.nl

+31 (0)6 12 16 08 47

/custommadeverhuur

/custommadeverhuur

Ben je er klaar voor?

Je gaat bijna vertrekken!

Je vertrek komt nu heel dichtbij! Je kunt de auto bij ons komen ophalen op de afgesproken datum en tijd. Hierbij nog even alle instructies en gebruikershandleidingen op een rij. Wij zorgen dat de auto helemaal klaar staat en met nog de laatste uitleg waar nodig kun je beginnen aan jouw avontuur!

Video afspelen

Klaar in 3 minuten

De Thule Approach daktent is gemaakt voor gebruiksgemak. De montagebeugels vergrendelen de tent aan de dakdragers voor extra veiligheid. Zodra je op jouw bestemming aankomt, is de daktent snel opgezet – van geparkeerd tot in gebruik genomen in minder dan 3 minuten. 

Video afspelen

Geschikt voor elk moment

Deze daktent zal jouw avontuur naar een hoger niveau tillen, omdat je hoog boven de grond zult slapen. De panoramische ramen aan het plafond en de muren brengen jou dichter bij de natuur dan je ooit bent geweest!

Video afspelen

Veiligheid

Afsluitbare montagebeugels bevestigen de tent aan de dakdragers en hebben een koppelbegrenzer voor een veiligere installatie.

Video afspelen

Extra: luifel

De Thule Approach Awning helpt de zorgen van onvoorspelbare regenstormen weg te nemen en zorgt voor de nodige schaduw op warme dagen. Het breidt ook uw kampeerplaats uit om meer sociale ruimte te creëren.

Video afspelen

EXTRA: Fietsendrager

Deze Thule fietsendrager voor 3 fietsen kun je extra bijhuren. Je houd toegang tot de kofferbak met fietsen op de drager dankzij de handbediende kantelfunctie.

Toch nog vragen? Neem contact met ons op!

Scroll naar boven