fbpx

info@custommadeverhuur.nl

+31 (0)6 12 16 08 47

/custommadeverhuur

/custommadeverhuur

Hoe was jouw avontuur met onze Custom Made 4x4 Forester?

Heb jij één van onze Subaru’s gehuurd? Wij horen graag hoe jij dit hebt ervaren … heb je mooie plekken gezien, leuke roadtrips of handige tips? Stuur jouw ervaring in via onderstaand formulier of mail naar info@custommadeverhuur.nl.
5/5

Genieten in de natuur

Je hebt voor een daktent gekozen omdat het zo’n unieke manier is om onderweg te kamperen en het buitenleven te ervaren. Je hebt de vrijheid om je eigen route te bepalen naar elke avontuurlijke bestemming, waar je middenin de natuur kunt overnachten. Wij horen graag jouw ervaring!

Custom Made Verhuur

5/5

Into the wild met de Subaru met daktent

Terwijl wij al heerlijk aan de wijn zaten, stonden onze campingburen die tegelijk met ons begonnen waren met de tent opzetten, haringen in de veel te harde rotsachtige grond te slaan. Een van de voordelen dus van de daktent: het opzetten kost nauwelijks tijd. De eerste keer was het even onderzoeken hoe het trapje werkt, dat moet precies in een bepaalde hoek staan, om stabiel te kunnen zijn. De tweede keer kostte dat uiteraard geen extra tijd meer. Behalve de rits van de tent losmaken, tent uitklappen, trappetje neerzetten, dekbed en kussens in de tent, hoef je verder niets aan de tent te doen. Heel fijn is dat je geen last hebt van optrekkende koude grond, want je ligt hoog en droog. ’s Morgens heb je ook fijn een mooi uitzicht over de omgeving. Op deze manier vakantie vieren, geeft een heerlijk vrij gevoel. Absoluut een hele fijne ervaring!

Peter & Aafje

5/5

Hoog & droog

Ik heb een heerlijke vakantie gehad met de Custom Made Verhuur Forester op een leuke natuurcamping in Gelderland. Hier mocht je een soort van wildkamperen, dus een leuke plek uitkiezen en binnen een paar minuten staat de tent en kun je genieten! Een voordeel met de daktent is ook dat tijdens een Nederlandse bui je heerlijk hoog en droog boven de grond ligt, maar door de extra hoes die erop zit, je wel de tent open kan houden zodat je nog kunt genieten van alle diertjes die je ziet in de bossen. De tent is erg ruim, dus je kunt je zowel binnen als buiten de tent erg vermaken. Bij vertrek was ook alles zo weer ingepakt en ingeplakt, klaar om naar een volgend avontuur te gaan.

Joyce

Hoe was jouw ervaring?

Hoe beoordeel jij jouw avontuur van 1 tot 5 sterren.
Je kunt nog een leuke foto sturen naar info@custommadeverhuur.nl, om toe te voegen aan deze beoordeling.
Scroll naar boven