fbpx

info@custommadeverhuur.nl

+31 (0)6 12 16 08 47

+31 (0)6 12 16 08 47

/custommadeverhuur

/custommadeverhuur

Outdoor pakket | april t/m oktober

Kilometervrij al vanaf € 665,- per week

Snow pakket | december t/m maart

Kilometervrij al vanaf € 525,- per week

Kampeer of Wintersport seizoen

Onze Custom Made Foresters worden van april t/m oktober geleverd met het Outdoor pakket (daktent) en van december t/m maart met het Snow pakket (dakkoffer). In november krijgen de auto’s een uitgebreide servicebeurt en worden ze omgebouwd naar het wintersport seizoen. Wij hanteren geen maximaal aantal dagen voor vertrek, dus is er een auto bijvoorbeeld morgen beschikbaar? Dan kun je instappen en gaan! Bent jij op zoek naar een andere optie? Neem contact met ons op en wij zoeken samen naar de juiste oplossing!

BOEK HIER JOUW CUSTOM MADE 4x4 SUBARU FORESTER

LET OP! Ophalen en inleveren kan van maandag t/m vrijdag. Ga een weekend, midweek of hele week weg.

Automaat 1

Automaat 2

handgeschakeld 1

handgeschakeld 2

handgeschakeld 3

De boeking

Leuk je hebt bij ons een Subaru hebt geboekt! Voorafgaand aan de vakantiepret ontvang je van ons diverse tips en instructies; hoe om te gaan met o.a. de tent en handige info over je reis en de eventuele overtocht per boot.

Ophalen

Op de ophaaldatum staat jouw gereserveerde Overlander geheel schoon, afgetankt en compleet opgebouwd voor je klaar. Samen lopen wij nog even om de auto heen om deze te controleren op buitensporige schade, krijg je een korte briefing en wensen wij jou een fijne roadtrip toe.

Inleveren

Op de inleverdatum verwachten wij naast een grote glimlach van oor tot oor, een opgeruimde auto incl. volle tank en lopen wij er samen nog even omheen om deze te controleren op buitensporige schade en/of gebreken. 

Kies jouw favoriete bestemming

Je mag met onze auto’s naar elke veilige bestemming in Europa. Het voordeel van de daktent is dat hij heel snel is opgezet en kan worden afgebroken, deze combinatie met de auto geeft je de mogelijkheid om elke dag een andere bestemming te kiezen en wakker te worden met een nieuw uitzicht. Bovendien is reizen met een daktent en het bezoeken van diverse steden ook praktisch, gezien je de auto met gesloten daktent overal mag parkeren.

Maak je uitrusting compleet

Wanneer ons standaard Outdoor pakket nog niet voldoende is, is dit bij ons uit te breiden met o.a. een Thule 2-3 fietsendrager, luifel, 39 L Koelbox op 12 volt en extra losse tent voor medereizigers.

Scroll naar boven